De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst

Knus in Delft

Geplaatst op 01 / 07
Knus in Delft

We zijn ondertussen ( achter de schermen) al een tijdje op pad voor " De Fanfare". Om jullie natuurlijk wel een constante aanvoer te kunnen geven van leuke tips. Waar we niet helemaal rekening mee hadden gehouden, beginnende amateur bloggers als dat we zijn, is dat we natuurlijk te maken hebben met verschillende seizoenen.. en dus nu het bloed heet is, niet met wat winterse tips aan kunnen komen. Maar we hebben er 1 voor jullie in petto die zeker met mooi weer ideaal is. 

 

We hebben het dan over Knus in Delft! Knus ligt in de Delftse Hout, aan het water en midden in de natuur en toch maar 10 minuutjes van het historische centrum van Delft. Leuk om dus te combineren met andere leuke zaken in de binnenstad. Je voelt hem al aakomen, dat hebben we natuurlijk ook gedaan, dus hou ons in de gaten als je meer leuke tips in Delft zou willen lezen. Het voormalige botenhuis is een apart pandje aan het water. Een leuke speeltuin met doolhof ernaast, waar de kinderen prima kunnen vertoeven. Het water is super leuk om op te water fietsen, maar ook een wandelingetje eromheen om de kinderen even uit te laten is ook een prima optie. Het interieur is uniek, niet mega hip of gestyled maar het klopt en heeft grappige elementen en vrolijke kleurtjes. Wij vonden natuurlijk het " grootmoeders kastje" met speelgoed leuk, allemaal spelletjes om samen aan tafel te spelen. Het lijkt wel een soort huiskamer, wat ook meteen het knusse sfeertje geeft waar ze naar op zoek zijn. Mensen met honden zijn  trouwens ook van harte welkom, helaas is onze prinses een tikkeltje bang voor die beesten, maar de rest van de family is er dol op. We hebben er lekker gegeten en de kids kregen vrolijke bekers en vlaggetjes, dus ook die waren tevree.. al met al een reden voor een vermelding op deze website! 

 

 

PS: We krijgen veel leuke reacties, dank daarvoor!! Ook leuke tips hebben we mogen ontvangen en die zijn zeker welkom! 

 

 

Nouja, de foto's spreken wel een beetje voor zich, leuk om daar even te gaan kijken, zeker met dit mooie weer! 
Naast onze feestjes kun je ‘s zomers op één van de drie terrassen aan het water genieten van een lekker bakkie, biertje, balletje of broodje (de 4 B’s!).
‘s Winters kun je lekker tegen de potkachels aan kruipen en genieten van een warme chocolademelk met slagroom of een pannetje snert.

"Knus heet knus omdat knus knus is "