De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst

Buutvrij voor de hele pot

Geplaatst op 15 / 07
Buutvrij voor de hele pot

Deze plek is echt een pareltje, zo grappig dat het maar een half uurtje rijden is voor ons. ( en wat maf dat we dit dus nog niet hadden ontdekt!) Allereerst de naam “ buutvrij voor de hele pot”, dat kan eigenlijk al niet meer stuk. Het is dan ook meteen duidelijk dat dit een plek is voor jong en oud. 
Het pand lijkt een grote moderne stal (we hebben eigenlijk geen idee waar het voor bedoeld was). Binnen is het ruim met heel veel leuke hoekjes, een winkeltje, zitplekken en speelruimte. Je moet de foto’s even bekijken, want het is niet echt uit te leggen. (Mijn excuses trouwens voor de hoeveelheid foto's maar er was gewoon te veel moois.) Wij worden heel blij van de inrichting, verschillende tafels, stoelen en kastjes maar het past allemaal bij elkaar. Een kleine kas waar workshops gehouden kunnen worden en lange tafels voor groepen, je voelt dat dit een plek is waar vanalles mogelijk is. Dat blijkt ook, want naast dat je hier lekker kunt lunchen worden er allerlei dingen georganiseerd en is het pand ook te huren. Oh ja! En er is een theetuin, pluktuin, en moestuinen, hoe fijn is dat! 

 

Het was wel erg warm vandaag, dus niet al te druk, iedereen lag waarschijnlijk met zijn blote billen aan het water...maar wel een reden voor ons om lekker buiten te gaan zitten. Wij onder een overkapping, in lounge banken... de kids rennen lekker rond. Vriendelijk personeel en leuke gerechten, ook voor de kinderen, dus bonuspunten voor Buurtvrij! Buiten is van alles te beleven, een trampoline, coole caravans, speelhuisjes en speelgoed..  wat een walhalla! Door dat alles zo ruim is opgezet heb je als ouder veel overzicht, echt heel fijn. Mocht het slechter weer zijn, dan is er binnen ook veel te beleven.. Cato dook al in de verkleedkist en Kobe was fan van de voetbaltafel. Wij zien ons hier echt wel vaker komen, met vrienden, familie of alleen onze fanfare ;). Wie gaat er een keer met ons mee?

"Log off, Go outside"

- buutvrij voor de hele pot -

* huishoudelijke medeling: We willen jullie bedanken voor alle leuke reacties!! Veel tips en enthousiaste berichtjes, dat maakt het extra leuk om onze ervaringen te delen. Op deze manier combineren we onze “hobby’s” maar het is natuurlijk nog leuker als veel mensen het bekijken, dus.. zegt het voort en tips zijn welkom! (Mail het naar hallo@defanfarevanhongerendorst.nl)