De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst

BLVD - Vlissingen

Geplaatst op 08 / 07
BLVD - Vlissingen

Wat een heerlijk begin van de zomer, vakantie. We zijn echt bofkonten met dit prachtige weer, ( please laat het nog eventjes duren! ). De ouders van Lieke zijn op vakantie in Zeeland en wij besloten ze een dagje op te zoeken. We kunnen alleen niet ons favoriete plekje aan het strand overslaan. Tijdens onze lunch bij Brasserie BLVD in Vlissingen zaten we te kletsen over deze plek. Is dit wel iets voor op ons blog, vroegen we ons hardop af. Is dit nou echt de plek om naartoe te gaan met kinderen. Het grappige is, is dat wij echt al jaren naar deze plek komen, zomer of winter, dat maakt niet eens uit. Dus even op een rijtje welke onderdelen dit dan voor ons zo fijn maakt. Punt 1: De rust en de ruimte; veel meer rust dan in bijvoorbeeld het drukke Scheveningen. Het strand is lekker breed dus je zit nooit hutje-mutje op elkaar. Dat betekent dus ook meteen overzicht, je raakt je kinderen een stuk minder makkelijk kwijt. ( Al moet je op het strand altijd wel een oogje in het zeil houden lieve kijkbuiskinderen ). Punt 2: Parkeren vlakbij de boulevard, wij zetten onze auto altijd weg bij Parking Strand Vlissingen (4382 CN Vlissingen) Je loopt een klein stukje naar boven en je bent er... ie-dee-aal. Punt 3: Ook heel toegankelijk met de kinderwagen, wij hebben hem niet nu meer nodig,(YES!) maar we zijn er vaak met onze tweelingkinderwagen heen geweest, lekker een stuk wandelen aan zee is heerlijk. Punt 4: En dat is er voor een van de kinderen, de boten komen ongelofelijk dicht langs de kust en onze smurfen vinden dat geweldig. Wij moeten dus ook om de paar minuten kijken " maaahaaam.. moet je die zien!", maar stiekem is het ook wel heel indrukwekkend. De golven die die bakbeesten veroorzaken zijn ook weer leuk voor de wat grotere kids, en voor de volwassen exemplaren ook trouwens.

 

Missen we dan nog iets?

Nouja, bij Brasserie BLVD kun je dus super lekker zitten, met goed uitzicht over het strand, het water en de schepen. Overheerlijke huisgemaakte gerechten en super aardige bediening! Ohja voor ik het vergeet, Punt 5: Die glijbaan naar het strand!!! Je ziet het goed, op het bordje staat, vanaf 8 jaar, maar onze kinderen trekken zich daar niet veel van aan. Er staat dus altijd iemand onderaan als een kamikaze keeper om ze een voor een op te vangen, maar wat een lol. 

 

In de avond zijn we lekker met onze ouders gaan eten bij Pantha Rei, ook zo'n geweldige zaak. Daar kun je de boten nog beter zien, echt op "hoekje" zit je daar. We hebben er heerlijk gegeten. Iedere zondag is daar live muziek, een perfect sfeertje voor het ultieme zomer gevoel. 

Op weg naar de auto nog even genieten van het mooie uitzicht en het lieve plaatje dat onze kinders ons gaven... en dat ze dan na 10 minuten rijden in slaap vallen... hemels!